понеделник, март 07, 2011

Известување : РеалМадрид-МК има потреби од нови модератори

Posted on 3/07/2011 by Raisinloaf


Како што нагласивме претходно со достигнувањето на бројката од 1000 фанови Реал Мадрид-МК ќе му даде можност на некој од вас да стане дел од нашиот тим.Од новиот администратор ќе се бара:

1.Да е фан на Реал Мадрид.

2.Континуирана активност на фб страната а тоа опфаќа мин. по 2-3 постови дневно.

3.Континурана посета на официјалната страна на Реал Мадрид,потоа континуирана посета на Шпанските весници Марка и Ас,блогови,веб страни итн...од каде би црпел и навремено постирал информации во врска

4.Превод на изјави и интервјуа дадени на прес конференции,медиуми итн...,што значи ќе мора да знае и англиски јазик.

5.Добро да го знае фб,што значи да знае да креира албуми и слики со коментари,и истите да ги постира.

6.Да придонесува за зголемувањето на бројот на фановите и развивање на страната.


Сите што сте заинтересирани слободно пријавете се преку фб страната во делот за коментарите.

No Response to "Известување : РеалМадрид-МК има потреби од нови модератори"

Leave A Reply