петок, март 11, 2011

Кака се договорил со Милан ?

Posted on 3/11/2011 by Dani

Некои шпански медиуми пренесуваат дека Кака веќе се има договорено со Милан, за негов трансфер.

Медиумите пренесуваат дека постигнат е неофицијален договор, а Милан ке мора да плати помеѓу 20 и 30 милиони евра.

Пред речиси една седмица, Галијани изјави дека овој трансфер е невозможен, бидејќи Кака е прескап играч за нив.

Меѓутоа по завршувањето на оваа сезона дури на 9 играчи им истекува договорот со Милан, па можно е да остане простор за доведување на Кака.

Инаку оваа сезона е катастрофална за Кака, бидејќи поради повреда подолго време отсуствуваше од терените.

No Response to "Кака се договорил со Милан ?"

Leave A Reply