сабота, март 05, 2011

Ди Стефано го подржува Мурињо

Posted on 3/05/2011 by Dimitar Madridista

Легендарниот играч и почесниот претседател на Реал Мадрид смета дека Мурињо има право да се лути на распореот на натпреварите."Треба да го подржиме Мурињо.Со ваков распоред мислам дека натпреварите кои се играат доцна се проблем за оние навивачи кои мораат да станат рано наутро за на работа или за студентите.Кристиано е извонреден играч и прекрасна личност.Тој прави работи кои никој друг не може,и затоа другите му завидуваат"-изјави Ди Стефано

No Response to "Ди Стефано го подржува Мурињо"

Leave A Reply