четврток, февруари 17, 2011

Претседателот на Сантос не верува дека Мурињо не е заинтересиран за Нејмар

Posted on 2/17/2011 by Raisinloaf


Претседателот на Сантос , Алваро Луис Сантос де Оливеира Рибеиро е убеден дека Мурињо сака да го ангажира Нејмар.Тој ги отфрли написите дека Мурињо не го сака Нејмар и дека на лето ке испрати понуда за него бидејки се работи за огромен талент.Сепак високата откупна цена за Нејмар би можело да претставува проблем бидејки претседателот на Сантос за него бара високи 50 милиони евра.

No Response to "Претседателот на Сантос не верува дека Мурињо не е заинтересиран за Нејмар"

Leave A Reply