понеделник, февруари 21, 2011

Мурињо:"Следната сезона стигаат трофеите"

Posted on 2/21/2011 by Dimitar Madridista

"Специјалниот" сигурно ќе жали ако не освои титула оваа сезона,но веќе се насочува кон следната и најувава големи работи."Кога би ја завршиле сезоната без ниеден трофеј тоа сигурно би болело особено вистинските навивачи на Реал Мадрид кои се навикнати на големи победи.Но ние сеуште се прилагодуваме на фактите и околностите.Природниот развој на мојот тим потенцира да на почетокот нема титули.Тој е долг циклус што ќе донесе големи победи",ја објаснува суровата реалност големиот тренер и додава:"Следната сезона очекувам многу повеќе од оваа.Тогаш тимот во потполност ќе ја усвои мојата филозофија".

No Response to "Мурињо:"Следната сезона стигаат трофеите""

Leave A Reply