четврток, февруари 24, 2011

Роберто Карлос:Ќе играм до 42 години

Posted on 2/24/2011 by Dimitar Madridista

Фудбалерот Роберто Карлос се наоѓа во Турција на подготовки со својот нов клуб Рускиот прволигаш Анжи.Своите планови ги обајви за Рускиот Спорт-Експрес."Не можам точно да предвидам но се надевам дека ќе играм до 40-42 години"рече Бразилецот кој потпиша договор со Рускиот клуб до Мај 2013 година."Сеуште можам да претрчам 7-8 километри во текот на еден натпревар.Навистина ударот не ми е како порано и нозете не се толку брзи.Сеедно ќе играм по левата страна онолку колку што можам.На прашањето што го мотивира да дојде во севернокавкаскиот клуб Карлос одговори:"Парите секако,но тие не беа единствени.Мене секогаш ми било важно да учевствувам во интересни и амбициозни проекти а Анжи е мојот нов предизвик"заврши Бразилецот.

No Response to "Роберто Карлос:Ќе играм до 42 години"

Leave A Reply