понеделник, јануари 24, 2011

Нистелрој спремен да го финансира трансферот во Реал

Posted on 1/24/2011 by Raisinloaf


Руд Ван Нистелрој е спремен со свои средства да помогне трансферот од Хамбургер во Реал да се реализира.Тој наводно е подготвен да плати 1 милион на сметка на неговиот сегашен клуб и со тоа повторно да го облече дресот на Реал Мадрид.Тој наводно бил импресиониран од интересот на Реал и покрај тоа што има 34 години.Наводно чуството за гол што Руд го има бил пресуден да Реал се интересира за него пред Адебајор и останатите кои последниве месеци се поврзуваат со Реал.

Марка открива дека Перез понудил 2 милиони евра плус натпревар на 125 годишнината на Германскиок клуб , понуда која претседателот на Хамбургер ја одбил.Останува да почекаме и да видиме како оваа трансфер сага ке заврши иако неделава неколку пати беше објавено низ медиумите дека е финализирана.

No Response to "Нистелрој спремен да го финансира трансферот во Реал"

Leave A Reply