среда, јануари 26, 2011

Адебајор пристигна во Мадрид

Posted on 1/26/2011 by Raisinloaf


Емануел Адебајор денеска пристигна во Мадрид.Новинарите на АС единствени успеаја да го дознаат времето на пристигнување на Адебајор во Мадрид.Тој ке престојува во Хотел во Мадрид се додека не пронајде дом.Денеска за Реал Мадрид ТВ со еден од директорите на Реал , Хавиер Гарсија Кол ке го даде своето прво интервју како играч на Реал Мадрид.Сеуште не е потврден датумот на неговото претставување но се претпоставува дека тоа ке се случи утре каде воедно и ке го потпише договорот.Тој со Реал ке потпише на 6 месеци по што Реал ке одлучи дали ке го откупи неговиот договор по крајот на сезоната.Сити за него бара 14-15 милиони евра.

No Response to "Адебајор пристигна во Мадрид"

Leave A Reply