среда, јануари 05, 2011

Гера:Момо останува во Реал

Posted on 1/05/2011 by Raisinloaf


Махмаду Диара не планира да замине од редовите на Реал , изјавува агентот на репрезентативецот на Мали , Фредерик Гера.Кариерата на 29 годишниот Диара , кој во Реал дојде во 2006 година е неизвесна уште од летниот преоден рок.Диара и овој преоден рок е пред излезни врати но сето тоа го демантираше неговиот агент.Сепак дали е ова начин за да се добие поголема понуда која би го премислила агентот или вистина се решил да остане , ке почекаме до крајот на Јануари кога завршува преодниот рок.

No Response to "Гера:Момо останува во Реал"

Leave A Reply