среда, јануари 05, 2011

Мурињо:Не верувам дека Игуаин ке се врати во Април

Posted on 1/05/2011 by Raisinloaf


Жозе Мурињо изјави сомнеж дека Игуаин ке се врати по само два месеци откако ке подлегне на операција како што тврдат лекарите.Повредата на Игуаин која за жал е предизвикана поради ненавремена интервенција го остави Мурињо со само еден напаѓач во кој не може премногу да верува.Мурињо исто така отврди дека нема да се купуваат нови играчи во Јануари и дека ке мора да припреми нова тактика во случај да се повреди или биде суспендиран Бензема.Тон има намера да му дава шанса на Мората но во почетниот состав тоа нема да се случи оваа сезона.

Мурињо:Најважно моментално е да гледаме напред , не позади нас.Откако се слушнаа многу мислења околу повредата на Игуаин , знаев дека ке заврши ова со операција.Сега треба да го оставиме на мира и спокојно да се опоравува.Се надевам дека лекарите се во прави и дека ке се врати на крајот на Април но не се надевам на тоа.Имав играчи со слични повреди како Џон Тери и знам како оди опоравувањето па поради тоа не се надевам толку но сепак ке бидам среќен доколку се опорави што побрзо.

No Response to "Мурињо:Не верувам дека Игуаин ке се врати во Април"

Leave A Reply