среда, јануари 26, 2011

Ван Нистелрој : Трансферот во Реал беше како забранета љубов

Posted on 1/26/2011 by Raisinloaf


Поранешниот играч на Реал Мадрид , Руд Ван Нистелрој откри дека Реал Мадрир направил се од себе за да го донесе во своите редови.Иако се беше скоро договорено сепак трансферот пропадна бидејки Хамбургер одбиваше да се откаже од неговите услуги.

Ван Нистелрој : Јас моментално сум во фаза од кариерата каде не можам да се замислам да играм за Реал Мадрид.Понудата за играч кој има 34 години е нешто неверојатно.Реал направи се за да ме ангажира но како што се чини тоа беше како забранета љубов.Постојат работи за кои мислите дека се невозможни во животот но не е така.Иако сум разочаран ке продолжам да играм фудбал.

No Response to "Ван Нистелрој : Трансферот во Реал беше како забранета љубов"

Leave A Reply