недела, јануари 09, 2011

Игуаин во Чикаго , во вторник операција

Posted on 1/09/2011 by Raisinloaf


Гонзало Игуаин пристигна во Чикаго каде ке му биде извршена операција во вторник.Операцијата ке има неколку фази.Најпрво др.Ричард Феслер ке направи предоперација во понеделник напладне.Во Вторник истиот доктор ке ја направи и операцијата по што Игуаин ке одмара неколку дена по што ке биде дадено конечниот резултат од операцијата , но докторот е оптимист дека Игуаин до Март ке се опораци и најкасно до 20 Март ке се врати на терените.Сепак операцијата е опасна и тоа е истиот проблем што го имаше и Кака и затоа мора трпеливо да се работи на проблемот.

No Response to "Игуаин во Чикаго , во вторник операција"

Leave A Reply