четврток, декември 23, 2010

Перез нов член на RFEF

Posted on 12/23/2010 by Raisinloaf


Флорентино Перез официјално стана члена на Управниот Одбор на RFEF (Шпански фудбалски сојуз).
Ова е одлично за Реал со оглед на тоа што овој сојуз има врска и надлежност со сите ситници врзани за цела Шпанска Лига , меѓу кои се и пониските и младинските лиги.Рековме ова е добро за Реал бидејки во последно време Реал има се почести проблеми со судиите кои судат на штета на Реал.Претседателот на Шпанскиот Фудбалски Сојуз , Ангел Мариа Вилар на Перез му додели златно и дијамантно одбележје на сојузот со кој е означен влезот на претседателот на Реаво во RFEF.Каталонските медиуми порано шпекулираа дека ова е буквално невозможно човек како Перез да влезе во сојузот но сепак Перез успеа во тоа па се надеваме дека во иднина Реал ке има помали проблеми со судиите и дека во Шпанија за секој тим ке има фер судење.

No Response to "Перез нов член на RFEF"

Leave A Reply