сабота, декември 25, 2010

Арсенал го сака Каналес на позајмица

Posted on 12/25/2010 by Raisinloaf


Зимскиот преоден рок може да биде интересен за Реал со оглед на тоа дека доста играчи се поврзуваат со заминување од Реал.

Каталонскиот Спорт тврди дека Арсен Венгер сака да го позајми Каналес.Реал сака да го прати на позајмица но во некој друг шпански клуб и тоа на 18 месеци.Каналес се повеке е уверен дека за него нема место во првиот тим па затоа сака да замине во друг клуб за да продолжи да се оформува што е многу важно за него со оглед на тоа дека има само 19 години.Повредата многу го спречи во тоа да се избори за место во првите единаесен а во предсезоната беше еден од најдобрите.Каналес е по вкусот на Венгер , 19 годишен и многу талентиран.Сепак Реал не сака да чуе да го продаде бидејки смета на него и се уверени дека ке прерасне во голем играч па затоа сакаат да го пратат на позајмица.

No Response to "Арсенал го сака Каналес на позајмица"

Leave A Reply