понеделник, декември 06, 2010

Игуаин не оди на операција?

Posted on 12/06/2010 by Raisinloaf


Раководството на Реал и медицинскиот тим одлучиле дека Игуаин ке одмара две недели и дотогаш нема да направат операција.Имено по консултациите со специјалист од Барселона , Игуаин заедно со докторите на Реал и раководството на клубот одлучиле да одмара две недели по што ке се одлучи што понатаму.Засега лекарите тврдат дека можно е да отсуствува само еден месец но во најлош случај по две недели ке констатираат дали ке мора да се направи операција и ке отсуствува до март.Клубот сака Игуаин да биде комплетно опоравен до почетокот на 1/8 финалните мечеви од ЛШ во Фебруари.Од целата ситуација зависи дали Реал ке купува во Јануари нов напаѓач.

No Response to "Игуаин не оди на операција?"

Leave A Reply