среда, декември 08, 2010

Реал и Пепе сеуште не можат да се договорат?

Posted on 12/08/2010 by Raisinloaf


Реал Мадрид и понатаму има проблеми да се договори со стоперот Пепе околу деталите за продолжување на договорот.Реал му нудеше договор до 2015 год и 3 милиони по сезона но тој ги одби челниците на Реал.Моментално тој заработува 1.8 милиони по сезона и со настапите заслужува повеке но не колку што бара.Тој бара 6.5 милиони по сезона додека клубот најмногу може да му понуди до 3.5 милиони по сезона.Моментално тој има договор до 2012 година и веке наредното лето може да го напушти клубот за 15 милиони , дупло помалку отколку што вреди.Уште поголем удар за Реал би можел да биде тоа што Барселона сака да го ангажира.

No Response to "Реал и Пепе сеуште не можат да се договорат?"

Leave A Reply