сабота, декември 11, 2010

Реал со приход од 14,5 милиони

Posted on 12/11/2010 by Raisinloaf


Реал Мадрид со добрите игри во ЛШ заработи 14,5 милиони евра.Како најдобра екипа , Реал по завршувањето на групната фаза доби најмногу пари од било која друга екипа а ке заработи уште повеке со поминувањето на секоја наредна фаза.3,8 милиони се добива со самото учество во ЛШ , 3,3 милиони добија за одиграните 6 натпревари , по 800,000 илјади се добива за секоја победа (Реал имаше 5), 400,000 илјади за секое реми (Реал играше 2:2 со Милан) и 3 милиони се добива за пласманот во 1/8 финалето во ЛШ со што се добива сумата од 14,5 милиони евра.Се надеваме дека Реал успешно ке продолжи да се претставува оваа сезона во ЛШ и ке заработи уште повеке пари.

No Response to "Реал со приход од 14,5 милиони"

Leave A Reply