сабота, декември 25, 2010

Манчестер Сити праќа 100 милиони за Касиљас!!!

Posted on 12/25/2010 by Raisinloaf


Манчестер Сити припремил 100 милиони евра за најдобриот голман во светот , Касиљас.Во последните неколку години Реал одолева на понудите за Касиљас а и самиот голман не е заинтересиран за преселба од Мадрид.Весникот Гардијан открива дека богатите Арапи ос Сити сепак ке кренат по Касиљас и нема да жалат пари за него.100 милиони евра имаат во план да потрошат за негов трансфер.Шеиците веруваат дека оваа сума ке ги премисли челниците на Реал како и самиот Касиљас за кој се спремни да одвојат по 10 милиони евра годишно.Досега на понудите на Сити , Реаловите играчи одговараа со не откако од Сити испратија бланко чек за Роналдо , понуда која не ни беше разгледана , исто и Рамос ги одбиваше понудите на Сити и Милан.Сепак не е за верување дека Касиљас ке постапи спротивно на неговите колеги бидејки и самиот безброј пати има изјавено дека неговото срце му припаѓа на Реал па ниту оваа шпекулација нема да биде земена во обзир.

No Response to "Манчестер Сити праќа 100 милиони за Касиљас!!!"

Leave A Reply