петок, октомври 22, 2010

Играјте Реал Мадрид Менаџер на Фејсбук

Posted on 10/22/2010 by RaisinloafНа Фејбук има официјална игра од Реал Мадрид каде можете да го составувате и водите тимот на Реал Мадрид.Реални цени на играчите,можноста да предизвикате пријател се само дел од можностите кои играта ги нуди.

No Response to "Играјте Реал Мадрид Менаџер на Фејсбук"

Leave A Reply