четврток, октомври 21, 2010

Известување !!!

Posted on 10/21/2010 by Raisinloaf

Блогот во период од две-три недели не беше ажуриран поради приватни обврски.Од денеска се продолжува со објавувањето на новости.Во иднина за да не дојде до вакви прекини РеалМадрид-МК објавува:

Потреба од 2 модератори
Заинтересираните да се пријават на raisinloaf@live.com или да пишат на чатот па ке се договориме.На блогот ке имате улога на модератор.Условите за да станете модератор се да бидете фан на Реал , да постирате минимум по една новост дневно.

РеалМадрид-МК.

No Response to "Известување !!!"

Leave A Reply