петок, октомври 01, 2010

Каналес би можел на позајмица

Posted on 10/01/2010 by Raisinloaf


Серхио Каналес би можел во Јануари да го напушти Реал , за да се придружи во некој друг клуб на шестмесечна позајмица.Вракањето на Кака во Јануари може да доведе до позајмица на Каналес во некој друг клуб бидејки покрај имиња како Озил и Кака тешко дека ке добива голема минутажа а за играч како него во овој период тоа е од голема важност.Каналес на лето би се вратил во Мадрид доколку Кака не задоволи и Реал би го продал на Сити или Челзи за 50 милиони евра.Многумина го критикуваат Кака дека лошо игра во Реал , но статистиката говори дека 8 огодоци и 8 асистенции покрај толку повреди и вклопување во нов тим и нов град е добар учинок.Бразилецот едноставно не треба да биде обвинуван бидејки немаше среќа со повредите.

No Response to "Каналес би можел на позајмица"

Leave A Reply