вторник, октомври 05, 2010

Озил и Кедира уживаат големо внимание во Германија

Posted on 10/05/2010 by Raisinloaf


Во Германија ,Сами Кедира и Месут Озил стана големи ѕвезди, посебно што и двајцата преминаа во Реал Мадрид.Во Германија се прогнозираше пад во формата откако и двајцата преминаа во Шпанија,бидејки се мислеше дека нема да добиваат голема минутажа.Сепак и двајцата експресно до добрите игри ги демантираа нивните сонародници и најавуваат дека ке бидат едни од главните играчи во репрезентацијата.

No Response to "Озил и Кедира уживаат големо внимание во Германија"

Leave A Reply