сабота, септември 04, 2010

Пабло Сарабиа се сели во Спортинг Брага во зимскиот трансфер период?

Posted on 9/04/2010 by RaisinloafДобрите релации помеѓу Реал и Португалските клубови продолжуваат откако Реал одлучи младите надежи да ги праќа на калење во Португалската лига.Според пишувањата на АС , Спортинг Брага се договориле со Реал за младата ѕвезда на Кастиља , Пабло Сарабиа да им се приклучи во зимскиот трансфер периот.Се верува дека Спортинг ке плати 3 милионио евра но во договорот ке има клаузула во која во наредните 2 години Реал ке може за иста сума да го откупи неговиот договот.

No Response to "Пабло Сарабиа се сели во Спортинг Брага во зимскиот трансфер период?"

Leave A Reply