петок, септември 10, 2010

Фиорентина заинтересирана за Диара

Posted on 9/10/2010 by Raisinloaf


Иако се претпоставуваше дека е најголем кандидат за заминување сепак Мамаду Диара не успеа да најде нов клуб и останува во тимот до Јануари.За Диара интерес има од неколку француски и италијански клубови но најсериозна е онаа од Фиорентина.Фирентина ке се обиде да го договори трансферот во Јануари а единствен проблем ке им биде да го убедат Диара да се пресели кај нив со оглед на тоа дека Реал веке се решени да се ослободат од репрезентативецот на Мали.

No Response to "Фиорентина заинтересирана за Диара"

Leave A Reply