понеделник, септември 13, 2010

Херкулес го откупува Дренте?

Posted on 9/13/2010 by Raisinloaf


Ројстон Дренте стана еден од милениците на навивачите на Херкулес.Победата над Барселона е изненадување на колото а Дренте,Трезеге и Валдез станаа нови миленици на навивачите.Реал Мадрид е во потрага по нов лев бек па тоа е можност за Херкулес да го откупи Дренте на крајот од сезоната , доколку успеат да соберат финансиски средства а со добри резултати сигурно дека ке успеат.Доколку сакаат да го ангажират ,  Херкулес на Дренте ке мора да му исплаќа по 5 милиони по сезона а Реал и Херкулес при договорот за позајмица на Дренте се немаат договорено за откуп по крајот на сезоната , па Херкулес ке мора да преговара со Перез.Дренте по крајот на натпреварот со Барселона изјави дека одиграл многу добро и дека тоа не е поврзано со ривалството Реал-Барса , што уште повеке ги зголему шансите дека нема да се врати во Мадрид по крајот на сезоната.


No Response to "Херкулес го откупува Дренте?"

Leave A Reply