понеделник, септември 20, 2010

Кедира задоволен од својата форма

Posted on 9/20/2010 by Raisinloaf


Сами Кедира тврди дека е задоволен од својата форма откако се пресели во Реал летово.Во Интервју за Марка , Кедира откри дека на почетокот му било многу тешко , но големата гостољубивост му помогнала што побрзо да се адаптира во новата средина.Кедира е задоволен и од формата на тимот , иако не воодушевија против Сосиедад сепак противникот докажал дека се работи за одлична екипа и секој тим ке има проблеми со нив.

No Response to "Кедира задоволен од својата форма"

Leave A Reply