четврток, септември 30, 2010

Игуаин:Задоволен сум , головите ке дојдат

Posted on 9/30/2010 by Raisinloaf


Гонзало Игуаин е задоволен од остварената победа над Оксер , а кога се во прашање головите Аргентинецот смета дека ке дојдат , најважно е тимот да победува.

Игуаин:Задоволен сум со победата,сега имаме 6 поени.Беше многу важно да победиме бидејки Милан ремизираше, а одигравме многу тежок натпревар.Головите ке дојдат , на секој играч му се случува да минува низ криза а тимот мора да се соочи со тоа.

No Response to "Игуаин:Задоволен сум , головите ке дојдат"

Leave A Reply