среда, септември 22, 2010

При крај проектот за подвижниот кров на Бернабеу

Posted on 9/22/2010 by Raisinloaf


По добивањето на дозвола за градежни зафати на стадионот Сантијаго Бернабеу , Перез објави дека е при крај и проектот како ке изгледа стадионот.Креирањето на проектот за подвижен кров започна пред добивањето на дозвола бидејки Перез беше убеден дека ке добие позитивен одговор од властите во Мадрид па изработката на планот е при крај па потоа ке се знае колку ке изнесува финанискиот трошок.Најголемата фаза би се започнала при крајот на оваа сезона каде најпрво би се изградила нова климатизација,модерно осветлување,нов електрично напојување по што се ке биде спремно за поставување на кровот.Најкасно до декември наредната година кровот ке биде во функција,но работите не смеат да започнат се додека не се даде гаранција дека кровот ке се заврши до септември 2011 година.Како и да за новата 2011/12 сезона Бернабеу ке биде покриен а Реал преку цела сезона ке игра на 18-20 степени , што е идеалната температура еден фудбалски натпревар.No Response to "При крај проектот за подвижниот кров на Бернабеу"

Leave A Reply