недела, септември 19, 2010

Серхио Рамос : Мораме да се подобриме

Posted on 9/19/2010 by Raisinloaf


Серхио Рамос е задоволен од остварената победа над Сосиедат но не е задоволен од прикажаната игра , за која смета да мора напорно да се работи за да се подобри.

Рамос : Игравме многу тешка утакмица против тежок противник.Ја остваривме нашата цел , но мораме да ја подобриме нашата игра.Играме натпревари на секои три дена и мораме што побрзо да се уиграиме бидејки секој натпревар е се потежок.Кристијано Роналдо е важен играч во тимот и тој брзо ке си ја пронајде својата препознатлива форма.

No Response to "Серхио Рамос : Мораме да се подобриме"

Leave A Reply