петок, септември 17, 2010

Реал не го пушта Мурињо

Posted on 9/17/2010 by Raisinloaf


Реал Мадрид ја одби понудата на Португалскиот сојуз , да Мурињо ја води Португалската репрезентација на следните два квалификациони натпревари.Жилберто Мадаил овие денови престојува во Мадрид и изјави дека Реал нема ништо против Реал да го пушти нивниот тренер но сепак од Реал соопштија дека нема досега никој ги прашано за тоа а ниту пак се согласуваат да го пуштат Мурињо во време кога е најпотребен за тимот.Португалскиот дневен весник А БОЛА изјавува дека Реал и службено одбил да преговара за таква солуција, а Мурињо се двоумил дали да прифати или не.Сепак , Мадаил е убеден дека Мурињо ке прифати на понудата , и покрај тоа Реал да не се согласува и дека ке ја предводи Португалската репрезентација во двата клучни натпревари за нив.

No Response to "Реал не го пушта Мурињо"

Leave A Reply