недела, септември 12, 2010

Перез:Мурињо е најдобрит тренер во светот

Posted on 9/12/2010 by Raisinloaf

Флорентино Перез вчера говореше пред одборот на Реал Мадрид.Перез ја претстави својата кампања , буџетот на клубот , а говореше и за тренерот Мурињо за кој изјави дека е најдобриот тренер во светот кој има неконтролирана страст за победи.Секако не е изоставен и прашањети за Лигата на Шампионите како и освојувањето на десетиот наслов првак во Лигата на Шампионите.Перез:Мурињо има неконтролирана страст за победа и тој е најдобриот тренер во светот.Од првиот ден сакаше да знае се за клубот и беше опседнат со почетокот на подготовките.Тој има многу работа да заврши за клубот да почне да освојува трофеи што е главната цел оваа сезона.Оваа сезона на прво место е ставено освојувањето на Лигата на Шампионите.Голем предизвик е освојување на десеттата титула.Нема да застанеме со работа се додека не успееме во тоа. - заврши Перез

No Response to "Перез:Мурињо е најдобрит тренер во светот"

Leave A Reply