вторник, септември 07, 2010

Сарабиа сепак на позајмица во Брага

Posted on 9/07/2010 by RaisinloafДеновиве се зборуваше дека Реал ке го даде Пабло Сарабиа на Португалскиот првак Спортинг Брага за 3 милиони евра сепак по бурните несогласувања околу ваквата политика на раководството , е одлучено Сарабиа да замине само на позајмица каде би се афирмирал како професионален играч.За Сарабиа се интересираа Арсенал и Барселона но сепак Реал не помислува да го даде талентот на Барселона додека Арсенал сака да го купи и потпише 7 годишен договор со играчот без никакви клаузули во договорот.

No Response to "Сарабиа сепак на позајмица во Брага"

Leave A Reply