среда, август 11, 2010

Карваљо денеска пристигнува во Мадрид

Posted on 8/11/2010 by RaisinloafРикардо Карваљо денеска ке пристигне во Мадрид , додека утре ке ги направи медицинските прегледи.Утре во клиниката ке бидат направени лекарските прегледи и доколку се биде во ред ке потпише двегодишен договор а колку ке заработува сеуште не е официјално објавено.Карваљо денеска попладне пристигнува во Мадрид а околу стотина навивачи ке го пречекат на аеродромот во Мадрид.Карваљо од Челзи е донесен за 8 милиони евра а треба да донесе сигурност и искуство во одбраната на Реал која во последните 10 години претставува голем проблем.Карваљо како ниеден играч досега со исклучок на Педро Леон нема да има официјално претставување барем засега тоа е исклучено но доколку играчот пројави таква желба клубот ке му ја исполни.

No Response to "Карваљо денеска пристигнува во Мадрид"

Leave A Reply