петок, април 22, 2011

Бекам: Уживав во победата на Реал

Posted on 4/22/2011 by Dani"Беше убаво да се види подебата на Реал над Барселона, и да го гледам финалето како навивач на Реал" - изјави поранешниот играч на Реал

Бекам беше член на Реал Мадрид, од 2003 до 2007 година, што оставило трага во него да се чувсврува како "мадридист"

"Тоа беше важна победа. Купот во Шпанија е многу важно натпреварување. Да се избори наслов, и тоа против Барселона, претставува посебно задоволство."

"Како е да се игра ел класико? Кога знаете дека играте против Барселона, треба многу самодоберва. Тогаш вие играте најдобро, и го давате својот максимум. Барселона игра одлично, така што и во следните 2 натпревари ќе биде тесно." - Изјави Бекам

2 Response to "Бекам: Уживав во победата на Реал"

.
gravatar
Дарко Оносимоски Says....

Decki sekoja cest za dizajnot na ovoj sajt ! Kako samo gi postavuvate ovie linkvi iako moze kratka informacija


Blagodaram od napred

Leave A Reply