четврток, јануари 27, 2011

Реал Мадрид - МК објавува

Posted on 1/27/2011 by Raisinloaf

Реал Мадрид - МК има потреба од одржувачи на блог страната и фејсбук профилот.Се што е потребно за да се пријавите :

1.Да сте фан на Реал Мадрид
2.Неделно да објавувате по пет новости на блогот и профилот на фејсбук


Можете да се пријавите на блогот во делот коментари и на фејсбук профилот како коментар на оваа објава.

No Response to "Реал Мадрид - МК објавува"

Leave A Reply