недела, октомври 03, 2010

Мурињо покажа сила:Роналдо е недопирлив

Posted on 10/03/2010 by Raisinloaf

Дека дефинитивно стана вистински предводник на Реал Мадрид ,Жозе Мурињо покажа со својата последна изјава.Многумина се прашуваат поради која причина Роналдо многу ретко завршува на клупата , а Мурињо конечно даде образложение.Тој тврди дека Роналдо е недопирлив бидејки на тренинзите најмногу се залага.

Дали Кристијано Роналдо е недопирлив?

- Ке ми требаат неколку часови за да набројам се , али на крато:амбиција,дисциплина и солидарност.Ова не го поседува само тој , туку и останатите играчи а кога само тој би работел на тој начин веднаш би пропаднале.

Педро Леон е повторно изоставен од тимот?

- Немам коментар.

Можете да објаснете зошто два дена трениравте без присуство на медиумите?

-Мислев дека ова ке биде првото прашање.Во Септември на медиумите им допуштив да присуствуваат на пет полни тренинзи кои траеја 450 минути и уште десет тренинзи од по 15 минути, тоа е 150 минути.Севкупно 600 минути.Тука се и трите прес конференции.Оваа седмица имавте конференција со мене,Пепе,Рамос,Бензема и Алонсо.Кој тим на светот толку допушта медиумите да ја пратат подготвителната работа на еден клуб.Мислам далеку од тоа дека сакаме да се оградиме од новинарите.

Нова трева за Бернабеу....

-Изгледа многу добро.Грдата слика која ја гледавме на почетокот од сезоните , исчезна а против Депортиво ке дознаеме колку ке ни одговара новиот терен , али уште најмалку две недели ке се прилагодуваме.

1 Response to "Мурињо покажа сила:Роналдо е недопирлив"

.
gravatar
Анонимен Says....

What's missing Non-Bridge productivity apps e-mail, calendar, sexcam contacts work very well, in terms of versatility, speed, and we expect that after a short adjustment period, typing on the phone. Does adding a little bit thicker and heavier, owing to the slider mechanism, the LED flash, along with the One X, is possibly the best fake key tapping sound of all time.

My website - sex cam

Leave A Reply