вторник, август 10, 2010

Кака започна со опоравувањето

Posted on 8/10/2010 by RaisinloafРикардо Кака денеска започна со опоравувањето од повредата поради која беше опериран.Тој денеска се појави во тренинг кампот на Реал и го пратеше тренингот на соиграчите.Лекарите се оптимисти околу раната која брзо заздравува и му поставија услов за тоа како и што треба да работи за да се целиот процес за опоравување добро одвива.Иако ке биде отсутен цели 4-ри месеци тој ке мора да работи два пати дневно а моментално е само на терапии.

No Response to "Кака започна со опоравувањето"

Leave A Reply