четврток, јули 22, 2010

Палермо одбил 25 милиони за Пасторе???

Posted on 7/22/2010 by Raisinloaf


Мауро Зампарини , претседателот на Палермо одбил 25 милиони евра за Хавиер Пасторе со образложение дека играчот вредел 50 милиони евра и дека попрво би го продале на Барселона за што и самиот играч му дал збор на Меси со кој е добар пријател.Мурињо има позитивни мислења за овој млад играч и затоа го сакаше во тимот но засега официјално потврда нема дека Реал понудил 25 милиони за него.

No Response to "Палермо одбил 25 милиони за Пасторе???"

Leave A Reply